Gratis en vrijblijvend een scherpe offerte aanvragen.

Hoe werkt het


Tijd en geld besparen met offerte-zandspuiten.nl

Bent u op zoek naar een goed en goedkoop zandblaasbedrijf? Het zoeken naar de juiste bedrijven en het opvragen van zandspuitoffertes kan lastig zijn en flink wat tijd kosten.

Het team van offerte-zandspuiten.nl helpt u met het verkrijgen van zandblaasoffertes waardoor u niet alleen tijd bespaart maar ook nooit teveel zult betalen.

Wij helpen u door deze drie eenvoudige stappen:

Zand spuit/blaas-wagen kan tot circa 100 meter zand transporteren.

Offerte voor zandspuiten aanvragen in 3 eenvoudige stappen


Wat is zandspuiten of zandblazen?

Onder zandspuiten of zandblazen wordt verstaan 'het met behulp van luchtdruk spuiten of blazen van zand over afstanden van maximaal 100 meter en tot tientallen meters hoog of diep.' Hierbij wordt het zand (of een andere droge stof) vanuit een vrachtwagen getransporteerd via blaasslangen naar de gewenste plek.

Handig voor moeilijk bereikbare locaties

is de snelste en meest efficiënte manier om dat te doen. Ook voor het verhogen van terrassen of opvullen van vijvers en zwembaden wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van de zogenaamde zandspuit- of zandblaastechniek.

Handig voor moeilijk bereikbare locaties

Het spuiten van zand is doorgaans wat duurder dan het laten storten door een zandvrachtwagen. Echter indien een locatie moeilijk bereikbaar is voor een vrachtwagen zal het zand vaak nog met kruiwagens verplaatst moeten worden.

Blaas/zuigwagens

Echter met behulp van speciale blaas/zuig-vrachtwagens kunnen droge stoffen als zand een afstand tot wel 100 meter overbruggen. Zo kunnen kruipruimtes afgevuld worden, maar ook bijvoorbeeld lastig bereikbare tuinen en terrassen. Ook daken kunnen van zand, grond of grind worden voorzien middels deze techniek.

Werkzaam in èlke regio in Nederland

  • Voor elke regio in Nederland is een zandspecialist beschikbaar
  • Voor particulieren, bedrijven en overheden
  • Offerte is volledig vrijblijvend en gratis
  • Landelijke dekking
  • Offertes worden uitgebracht door gespecialiseerde bedrijven
  • Offerte wordt aangevraagd door het correct invullen van het aanvraagformulier op deze pagina en het klikken op 'verzenden.'
  • Binnen 48 uur heeft u een vrijblijvende offerte binnen gekregen en bent u vrij om te beslissen of u eventueel opdracht verleent.